Contract public


1. Concepte și termeni
1.1. Promoţie - perioada limitată de numărul de zile/ore in care Vînzatorul oferă spre vînzare o anumita listă de Bunuri în condiţiile specificate de Vanzător.
1.2. Promovare - o cerere executată corespunzător a Cumpărătorului pentru cumpărarea si livrarea la adresa specificată de Cumpărător a Bunurilor selectate pe Site.
1.3. Operator – angajat al Vînzătorului care furnizează servicii de consultanţa Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumpărătorilor Site-ului.
1.4. Program de fidelizare - program de fidelizare „AUTOPROSTAVKA Bonus Plus” al lanțului de magazine AUTOPROSTAVKA.
1.5. Vizitator site - o persoană care a vizitat Magazinul online AUTOPROSTAVKA fără scopul de a cumpăra produse.
1.6. Utilizator - o persoană fizică, un vizitator al Site-ului, care acceptă termenii de utilizare ai site-ului și dorește să plaseze Comenzi pe site.
1.7. Cumpărătorul este o persoană fizică, un vizitator al Magazinului Online AUTOPROSTAVKA, care acceptă termenii acordului de utilizare și dorește să facă o achiziţie în Magazinul Online AUTOPROSTAVKA pentru a achiziţiona bunuri pentru nevoi personale.
1.8. Vânzător - o companie care vinde bunurile prezentate pe site
1.9. Magazin online AUTOPROSTAVKA / Magazin online - un site de internet situat pe internet la adresa https://autoprostavka.com, unde sunt prezentate Bunurile oferite de Vanzator spre cumparare, precum si condiţiile de plată, livrare şi returnare a Bunurilor de către cumpărătorul.
1.10. Site - https://autoprostavka.ro
1.11. Depozitul Vânzătorului - depozitul Vânzătorului, situat la adresa: str. Odesa. Balkovskaya, 130;
1.12. Bunuri - produse oferite spre vânzare pe Site-ul Vânzătorului
1.13. Condiții de vânzare a mărfurilor/Termeni - termeni de cumpărare, plată, livrare și returnare a mărfurilor, condiții de garanție, precum și alte condiții esențiale prevăzute în prezentul acord și publicate pe Site, care pot afecta încheierea și executarea acestui acord .
1.14. Centru de Servicii Clienţi – o subdiviziune structurală a Vânzătorului, care oferă servicii de consultanță și suport Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumpărătorilor Site-ului.
2. Prevederi generale
2.1. Obiectul Acordului este de a oferi Utilizatorului posibilitatea de a achiziționa pentru nevoi personale, familiale, gospodărești și alte nevoi care nu au legătură cu implementarea activităților antreprenoriale, Bunurile prezentate în catalogul magazinului online.
2.2. Vânzătorul vinde Bunurile prin intermediul magazinului online la https://autoprostavka.com
2.3. Vizitarea site-ului în scop informativ nu obligă Vizitatorul Site-ului să se înregistreze pe site, să plaseze o Comandă și să cumpere Bunurile din magazinul online.
2.4. Pentru a plasa o Comandă și a achiziționa Bunurile, Vizitatorul site-ului trebuie să se înregistreze pe site-ul magazinului online în conformitate cu cerințele de înregistrare sau să completeze câmpurile necesare pentru plasarea unei Comenzi fără înregistrare.
2.5. Prin înregistrarea pe Site sau plasarea unei Comenzi fără înregistrare, Utilizatorul este de acord că toți termenii acestui Acord sunt clari pentru el și îl acceptă complet și necondiționat.
2.6. Prin comandarea Bunurilor prin Magazinul Online, Cumpărătorul este de acord cu termenii de vânzare a Bunurilor prevăzuți în acest acord. În caz de dezacord, Utilizatorul nu are posibilitatea de a plasa o Comandă și de a achiziționa Bunurile din magazinul online AUTOPROSTAVKA.
2.7. Condițiile de vânzare a bunurilor, precum și informațiile despre Bunurile specificate în acest acord și prezentate pe Site, sunt o ofertă publică în conformitate cu art. 633, 641 și cap. 63 din Codul civil al Ucrainei este un contract public (ofertă publică) și se adresează unui cerc nedeterminat de persoane, indiferent de statut (persoană fizică, persoană juridică, întreprinzător individual), care doresc să achiziționeze bunuri în magazinul online.
2.8. Condițiile de vânzare a mărfurilor pot fi modificate de către Vânzător în mod unilateral, fără a anunța Utilizatorul/Cumpărătorul. Noua versiune a Termenilor intră în vigoare din momentul publicării pe Site, dacă nu se prevede altfel.
2.8.1 Prin informarea Vânzătorului asupra datelor dumneavoastră (prin completarea câmpurilor obligatorii în timpul înregistrării (număr de telefon mobil, e-mail, prenume și prenume, oraș, data nașterii, sex) sau câmpurile obligatorii la comandarea Bunurilor fără înregistrare (mobil număr de telefon, e-mail, nume și prenume, oraș, adresa de livrare (numărul sucursalei companiei de transport sau la livrarea prin curier - numere de oraș, stradă, casă și apartament) Vizitatorul/Utilizatorul/Cumpărătorul Site-ului este de acord cu utilizarea datelor specificate de către Vânzător, precum și terții implicați de acesta în scopul îndeplinirii obligațiilor față de Vizitatorii/Utilizatorii/Cumpărătorii Site-ului, în vederea realizării e-mailuri de natură publicitară și informațională care conțin informații despre reduceri, promoții viitoare și valabile și alte evenimente ale Vânzătorului privind transferul comenzii pentru livrare, precum și alte informații legate direct de îndeplinirea obligațiilor de către Cumpărător în cadrul prezentei Oferte Publice. Prin plăsarea unei Comenzi, Utilizatorul/Cumpărătorul este de acord că Vânzătorul poate încredința executarea Contractului unei terțe părți, rămânând în același timp responsabil pentru executarea acestuia.
2.9 Toate drepturile și obligațiile din acest acord apar pentru Vânzător și Cumpărător din momentul încheierii contractului de vânzare a Bunurilor. Momentul încheierii contractului de vânzare a Bunurilor este primirea de către Cumpărător a unei confirmări electronice a acceptării Comenzii pentru executare și/sau din momentul în care Operatorul Magazinului Online primește confirmarea telefonică a Comenzii. plasat de Cumpărător.
2.10 Obligaţiile Vînzătorului conform termenilor acestui acord se considera indeplinite din momentul in care Bunurile sunt transferate către transportator, iar Cumparatorul - din momentul în care se face plata pentru costul Bunurilor şi este primita de la transportator.
2.11 Utilizatorului i se oferă suport informațional cu privire la problemele legate de utilizarea site-ului, plăsarea unei Comenzi, cumpărarea, plată, primirea și returnarea bunurilor, precum și alte probleme legate de Bunurile prezentate pe Site.
3 Înregistrare pe site
3.1 Înregistrarea pe Site se realizează în secțiunea (filă/link) „Înregistrare”.
3.2 Înregistrarea pe Site nu este obligatorie pentru plasarea unei Comenzi.
3.3 La înregistrarea pe Site, Utilizatorul/Cumparatorul se obligă să furnizeze informatii fiabile şi corecte despre sine şi datele sale de contact, pentru că Vînzătorul sa işi indeplinească obligatiile faţa de Utilizator/Cumparator si sa ii livreze Bunurile platite.
3.4 Vânzătorul nu este responsabil pentru acuratețea și corectitudinea informațiilor furnizate de Utilizator/Cumpărător în timpul înregistrării.
3.5 Utilizatorul se obligă să nu dezvăluie către terți datele de conectare și parola specificate de Utilizator în timpul înregistrării.
3.6 Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru siguranța și securitatea login-ului și parolei specificate de acesta în timpul înregistrării pe Site.
3.7 Pentru toate acțiunile efectuate în numele său, adică prin utilizarea login-ului și a parolei sale, responsabilitatea este exclusiv Cumpărătorului.
4 Verifică
4.1 Vânzătorul asigură disponibilitatea Bunurilor prezentate pe Site în depozitul său. Fotografiile care însoțesc Produsul sunt doar ilustrații ale Produsului și pot diferi de aspectul real al Produsului. Descrierile/caracteristicile care insotesc Produsul nu pretind a fi exhaustive si pot contine erori de tipar. Pentru a clarifica informațiile despre Bunuri, Cumpărătorul, la discreția sa, poate contacta Centrul de Servicii Clienți
4.2 Vizitatorul / Cumpărătorul poate plasa o comandă pe cont propriu făcând clic pe butoanele „cumpără” și „plasează o comandă”.
4.2.1 O Comandă nu poate conține mai mult de 900 (nouă sute) de unități din același Produs.
4.3 După plasarea unei comenzi, Cumpărătorul primește o notificare de acceptare a comenzii pentru procesare la contactele indicate de acesta la plasarea comenzii. Pe măsură ce Comanda este în curs de procesare, Cumpărătorul primește un e-mail despre starea comenzii (În procesare/Trimisă/Livrată).
4.4 În lipsa Bunurilor comandate de Cumpărător în depozitul Vânzătorului, acesta din urmă are dreptul de a:
4.4.1 excludeți Bunurile specificate din Comandă. Totodată, Vânzătorul trimite Cumpărătorului un e-mail la adresa specificată de Cumpărător în timpul înregistrării cu Comanda corectată și o propunere de confirmare a acesteia, sau un angajat al Centrului de Servicii Clienți îl contactează telefonic pe cumpărător și îi clarifică relevanța Ordinului corectat.
4.4.2 anulați Comanda Cumpărătorului prin notificarea Cumpărătorului despre aceasta prin trimiterea unui e-mail corespunzător la adresa specificată de Cumpărător în timpul înregistrării (sau apelând operatorul Centrului de Servicii Clienți).
4.5 Prin aderarea la acest Acord și plasarea unei comenzi, Utilizatorul/Cumpărătorul confirmă că este familiarizat cu secțiunile Site-ului „Livrare și plată”, „Retur”; este de acord cu ele și le înțelege pe deplin.
4.6 Vizitatorul (Cumpărătorul) este de acord că prețul mărfurilor introduse în „coș”, gama și cantitatea acestuia, va fi relevant doar în momentul formării „coșului” și se poate modifica dacă achiziția nu a fost finalizată făcând clic pe butonul butonul „Pune o comandă”.
4.7 Dupa plasarea unei Comenzi pe Site si confirmarea acesteia, Cumparatorului i se furnizează informatii despre data preconizata de livrare prin trimiterea unui mesaj electronic la adresa specificata de Cumparator la inregistrarea/efectuarea unei comenzi, sau telefonic.

5 Plata
5.1 Prețul mărfurilor este indicat în grivne și include taxa pe valoarea adăugată.
5.1.1 Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că magazinul online „AUTOPROSTAVKA”, în conformitate cu Rezoluția Consiliului de Administrație al BNU nr. 25 din 15 martie 2018 „Cu privire la optimizarea circulației monedelor de metale mici”, runde. scaderea (operatie matematica care presupune inlocuirea reducerii numarului cu acuratetea corespunzatoare) a sumelor totale de decontari in cec pentru marfa, in conformitate cu regulile stabilite prin prezentul Decret.
5.2 Suma comenzii constă din costul mărfurilor comandate.
5.2.1 Cumpărătorul plătește costul de livrare ca un serviciu suplimentar separat furnizat de către Vânzător. Costul unui astfel de serviciu este fix și este inclus în valoarea comenzii.
5.2.2 Serviciul de livrare este considerat prestat în momentul în care Cumpărătorul primește Bunurile.
5.2.3 Cumpărătorul înțelege și este de acord că: livrarea este un serviciu separat care nu face parte integrantă din Bunurile achiziționate de Cumpărător, a cărui performanță se încheie în momentul în care Destinatarul primește Bunurile și efectuează plata pentru aceasta. Revendicările privind calitatea Bunurilor achiziționate care au apărut după primirea și plata Bunurilor sunt considerate în conformitate cu Legea Ucrainei „Cu privire la Protecția Drepturilor Consumatorului” și cu obligațiile Vânzătorului de garanție. În acest sens, achiziționarea Bunurilor cu livrare nu conferă Cumpărătorului dreptul de a cere livrarea Bunurilor achiziționate în scopul service-ului sau înlocuirii în garanție, nu oferă posibilitatea de a efectua service în garanție sau înlocuirea Bunurilor prin vizitarea Cumpărătorului și nu implică posibilitatea rambursării costului de livrare a Bunurilor în cazurile în care Cumpărătorul are dreptul la o rambursare pentru Bunuri ca atare, în conformitate cu Legea Ucrainei „Cu privire la Protecția Drepturilor Consumatorului”.
5.3 Pretul Bunurilor este indicat pe Site. In cazul indicarii incorecte a preţului Bunurilor comandate de către Cumparator, Vînzătorul informează Cumparatorul despre aceasta pentru a confirma Comanda la preţul corectat sau a anula Comanda. Dacă este imposibil să contactați Cumpărătorul, această Comandă este considerată anulată.
5.4 Costul serviciului de livrare este indicat pe site la plăsarea unei Comenzi. Vânzătorul stabilește individual costul livrării Comenzii către Cumpărător, pe baza regiunii de livrare, a costului mărfurilor comandate, a dimensiunilor acestora și a altor parametri care pot afecta costul livrării, precum și pe baza statisticilor acțiunilor. efectuate de Cumpărător în relațiile cu Vânzătorul (comenzi finalizate anterior, procentul de anulări ale acestora, refuzuri și retururi etc.).
5.5 Preţul Bunurilor de pe Site poate fi modificat de către Vînzător în mod unilateral. În acest caz, prețul Bunurilor comandate de Cumpărător nu poate fi modificat.
5.6 Plata Comenzii se efectuează de către Cumpărător:
5.6.1 în numerar/necash la primirea Comenzii in suma corespunzatoare sumei Comenzii indicată pe Site in cazul livrarii comenzii la filiala Transportatorului;
5.6.2 fără numerar folosind carduri bancare la plasarea unei Comenzi în sumă corespunzătoare sumei Comenzii specificate pe Site;
5.6.3 în numerar la primirea Comenzii în suma corespunzatoare sumei Comenzii indicata pe Site in cazul livrarii prin curier;
5.6.4 în numerar la primirea Comenzii în suma corespunzătoare sumei Comenzii indicată pe Site in cazul livrării la punctul de ridicare din magazinul AUTOPROSTAVKA;
5.7 În cazul în care Cumpărătorul efectuează o plată în avans și creșterea ulterioară a costului comenzii din cauza ajustării acesteia, Cumpărătorul efectuează o plată suplimentară pentru diferența rezultată. În cazul unei reduceri a costului comenzii, diferența rezultată este returnată Cumpărătorului în conformitate cu Secțiunea 8 din prezentul Acord.
5.8 Vânzătorul are dreptul de a acorda reduceri la Bunuri, de a organiza promoții. Tipurile de reduceri, promoții, procedura și condițiile de participare la promoții sunt determinate de către Vânzători în mod independent și sunt indicate pe Site și pot fi modificate de către Vânzător în mod unilateral.
5.8.1 În timpul acţiunii promoţiei, Cumpărătorul poate achiziţiona cel mult 5 (Cinci) unităti din produsul promotional o data pe zi.
5.9 Cumpărătorul, care este membru al Programului de loialitate, are dreptul de a dispune de bonusurile acumulate în conformitate cu termenii Programului de loialitate, la propria sa discreție, în conformitate cu termenii Programului de loialitate
6.0 Livrare
6.1 Livrarea comenzii se efectuează pe întreg teritoriul Ucrainei, cu excepția Republicii Autonome Crimeea și a teritoriilor ATO.
6.2 Termenul de livrare al Comenzii este determinat în funcție de timpul de livrare al transportatorului ales de Cumpărător, iar timpul de livrare estimat este raportat Cumpărătorului prin e-mail la adresa de e-mail după ce Comanda este agreată și confirmată de către Cumpărător.
6.2.1 De regulă, timpul estimat de livrare a Comenzii este de la 1 la 3 zile lucrătoare. Livrarea unor Comenzi (în funcție de produsul selectat) poate dura până la 5 zile lucrătoare. Termenul de livrare al Comenzii este dat fără a lua în considerare ziua comenzii și atunci când se utilizează transportatorul SRL „Nova Poshta”. Transportatorul anunță Cumpărătorul cu privire la timpul exact de livrare a Comenzii
6.3 La plasarea unei Comenzi, Cumparatorul are posibilitatea de a alege tipul de livrare: curier (livrare la adresa specificata de Cumparator) sau chitanta la departamentul de servicii de livrare (cu alegerea unui astfel de departament dintre cele indicate).
6.4 La cererea Cumpărătorului (executată prin punerea unui semn în fața coloanei „Ridicare” la plasarea Comenzii), Comanda poate fi primită de acesta în mod independent la magazinul de vânzare cu amănuntul AVTOPROSTAVKA.
6.5 Vanzatorul depune toate eforturile pentru a respecta termenele de livrare comunicate Cumparatorului. În același timp, întârzierile de livrare sunt posibile din cauza unor circumstanțe neprevăzute (forță majoră) care nu pot fi controlate de Vânzător.
6.6 Comanda este considerată îndeplinită de către Vânzător în momentul transferului ei efectiv către Cumpărător de către un angajat al transportatorului/magazinului Vânzătorului cu executarea documentelor relevante (aviz expres, tipărire a cecului PPO în magazinul Vânzătorului) .
6.7 Pentru evitarea cazurilor de fraudă, precum și pentru îndeplinirea obligațiilor asumate de Vânzător la livrarea Comenzii, persoana care livrează Comanda are dreptul să solicite un act de identitate al Destinatarului, precum și să indice tipul și numărul. a documentului furnizat de Destinatar pe chitanța pentru Comandă.
6.8 Dreptul de proprietate asupra Bunurilor și riscurile asociate cu aceasta trec de la Vânzător la Cumpărător în momentul transferului bunurilor către Cumpărător de către transportator sau în momentul transferului bunurilor în magazinul Vânzătorului.
6.9 Transferul dreptului de proprietate asupra bunurilor se confirma printr-un document emis de Vînzător (aviz de trasura, bon fiscal de numerar, chitanta etc.).
6.10 La acceptarea Comenzii de la curier/la filiala transportatorului, Destinatarul este obligat să inspecteze Bunurile livrate şi să verifice respectarea acesteia cu calitatea declarata, sortimentul şi caracterul complet al Bunurilor, precum şi sa verifice data de expirare a Bunurilor livrate și integritatea ambalajului. În cazul în care nu există pretenții cu privire la Bunurile livrate, Destinatarul va semna conosamentul sau orice document similar care confirmă faptul livrării și primirii Bunurilor de către Cumpărător. Semnătura din documentele de livrare indică faptul că nu există pretenții față de Bunuri din partea Destinatarului și că Vânzătorul și-a îndeplinit în totalitate și în mod corespunzător obligația de a transfera Bunurile.

7.0 Returnarea mărfurilor
7.1 Cumpărătorul are dreptul de a refuza Bunurile primite și de a rezilia Acordul de cumpărare și vânzare în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii Bunurilor, fără a socoti ziua cumpărării, cu excepția Bunurilor care nu sunt supuse schimbului și/ sau returnați în conformitate cu clauza 7.2. din prezentul Acord.
7.2 . Produsul nu poate fi returnat în următoarele cazuri:
- bunurile nu pot fi returnate în conformitate cu Anexa nr. 3 la Rezoluția Cabinetului de Miniștri al Ucrainei din 19 martie 1994 M 172.
- integritatea ambalajului individual este spartă;
– există urme de utilizare pe produs;
- au trecut 14 zile de la data cumpararii marfii;
- integritatea etichetelor este spartă;
- calitățile de consum ale bunurilor nu sunt păstrate;
- nu se pastreaza prezentarea marfii;
- perioada de garantie a produsului a expirat.
7.5 La returnarea Bunurilor furnizate în ambalaj individual (ambalajul producătorului), Cumpărătorul este obligat să ambaleze suplimentar aceste Bunuri, păstrând aspectul Bunurilor în ambalaj individual. Vânzătorul are dreptul de a refuza să accepte Bunurile returnate în cazul în care acestea au fost ambalate necorespunzător, în urma cărora există urme și/sau deteriorări pe aceasta (pe ambalajele individuale) (inclusiv cele apărute în timpul transportului acesteia (zgârieturi, vânătăi, marcaj). , fixarea suplimentară a încărcăturii și/sau documentelor însoțitoare cu bandă etc.) - ca Bun, a cărui prezentare nu se păstrează de către Cumpărător.
7.6 În cazul în care, împreună cu Bunurile, Cumpărătorului i s-a furnizat un pașaport tehnic, card de garanție sau alt document, pretențiile Cumpărătorului sunt luate în considerare de către Vânzător numai dacă sunt furnizate documentele specificate.
7.7 În cazul în care Cumpărătorul returnează bunurile într-o configurație necorespunzătoare, returul nu este acceptat de către Vânzător și este returnat Cumpărătorului. În același timp, la formarea completității corecte a returului, Cumpărătorul poate retrimite bunurile pentru returnare către Vânzător.
7.8 Bunurile returnate, completate cu scrisoare de trăsură, trebuie trimise de către Cumpărător sau prin poștă la următoarea adresă: Odesa, st. Balkovskaya, 130
7.9 Returnarea mărfurilor de bună calitate:
7.9.1 Returnarea Bunurilor de bună calitate este posibilă dacă bunurile nu au fost folosite, se păstrează prezentarea, proprietățile consumatorului, sigiliile, etichetele și se salvează documentul de plată eliberat Cumpărătorului împreună cu bunurile vândute.
7.9.2 În cazul în care Cumpărătorul refuză Bunurile și condițiile clauzei 7.5.1. Vânzătorul îi returnează costul Bunurilor returnate în termen de 30 de zile de la data primirii Bunurilor returnate la depozitul Vânzătorului, împreună cu cererea de retur completată de Cumpărător. Rambursarea costului Bunurilor se efectuează exclusiv persoanei specificate în Comanda pentru Bunuri, cu condiția ca această persoană să furnizeze o copie a pașaportului național, codul de identificare și chitanța plății pentru Bunurile pentru care fondurile sunt returnate. În cazul în care Cumpărătorul a indicat date incorecte în Comanda sau nu a furnizat toate documentele enumerate mai sus pentru o rambursare, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza rambursarea unui astfel de Cumpărător.
7.9.3 Dacă la momentul solicitării Cumpărătorului, un produs similar nu este disponibil spre vânzare de la Vânzător, Cumpărătorul are dreptul de a refuza executarea prezentului Acord și de a cere rambursarea sumei de bani plătite pentru Bunurile specificate. Vânzătorul este obligat să returneze suma de bani plătită pentru bunurile returnate în termen de 30 de zile de la data returnării bunurilor.
7.10 Returnarea Bunurilor de calitate necorespunzătoare:
7.10.1 Un produs de calitate necorespunzătoare înseamnă un produs care este defect și nu poate asigura performanța calităților sale funcționale. Bunurile primite trebuie să corespundă descrierii de pe Site. Diferența dintre elementele de design sau decor, culori față de cele menționate în descrierea de pe Site nu este un semn al calității inadecvate a Bunurilor și/sau al imposibilității utilizării acestuia în scopul propus.
7.10.2 Aspectul și caracterul complet al Bunurilor, precum și caracterul complet al întregii Comenzi trebuie verificate de către Destinatar în momentul livrării Bunurilor.
7.10.3 După primirea Comenzii, pretențiile pentru defecte externe ale bunurilor, cantitatea, caracterul complet și prezentarea acestora nu sunt acceptate și nu pot constitui temeiul returnării bunurilor.
7.10.4 Cererile de returnare a sumei de bani plătite pentru bunuri sunt supuse satisfacerii în termen de 30 de zile de la data prezentării cerinței relevante (articolul 13, alineatul 4 al articolului 12 din Legea Ucrainei „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor” ).
7.11 Livrarea returului este pe cheltuiala Cumpărătorului.
7.12 Cumpărătorul este considerat informat că în cazul nerespectării cerințelor privind înregistrarea returului bunurilor și, ca urmare, Vânzătorul nu acceptă bunurile pentru returnare, Vânzătorul nu este responsabil pentru siguranță și retur. a mărfurilor de către transportator către Cumpărător
7.12.1 Totodată, Vînzătorul garantează că Cumpărătorul va anunta Cumpărătorul cu privire la refuzul de a accepta bunurile în termen de 2 (doua) zile lucratoare folosind detaliile specificate de Cumparator la înregistrarea pe site sau la plasarea unei comenzi fără înregistrare.
7.13 Rambursările se fac prin returnarea costului Bunurilor plătite prin transfer poștal sau prin transfer pe un card bancar (cardul trebuie să fie emis pe teritoriul Ucrainei; moneda cardului este grivna).

8.0 Garantie
8.1 Vânzătorul nu este responsabil pentru defectele Bunurilor dacă acestea au apărut după transferul acestuia către Cumpărător ca urmare a încălcării de către Cumpărător a regulilor de utilizare sau depozitare a bunurilor, acțiunilor terților sau a forței majore.
9.0 Responsabilitate
9.1 Vânzătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate Cumpărătorului din cauza utilizării necorespunzătoare a Bunurilor achiziționate în Magazinul Online.
9.2 Cumpărătorul este pe deplin responsabil pentru furnizarea de informații incorecte, ceea ce a determinat imposibilitatea Vânzătorului de a-și îndeplini în mod corespunzător obligațiile față de Cumpărător.
9.3 Vânzătorul nu este responsabil pentru declarațiile și opiniile Vizitatorilor/Cumpărătorilor Site-ului, lăsate sub formă de comentarii sau recenzii.
9.4 Vânzătorul nu va fi răspunzător pentru daune, pierderi sau cheltuieli (reale sau posibile) rezultate din acest Site, utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestuia.
9.5 Vânzătorul nu este responsabil pentru pierderea de către Utilizator/Cumpărător a posibilității de a accesa contul său - un cont pe Site (pierderea autentificarii, a parolei, alte informații)
9.6 In sensul celor de mai sus, Cumparatorul işi rezerva dreptul de a sterge informatiile postate pe Site şi de a lua masuri tehnice şi legale pentru a inceta accesul la Magazinul Online al Utilizatorilor/Cumparatorilor care creeaza probleme în utilizarea Magazinului Online de către alţi Vizitatori/Cumparatori care încalcă cerințele Acordului .
9.7 Vânzătorul nu este responsabil pentru:
– întârzieri sau eșecuri în procesul de realizare a unei tranzacții ca urmare a forței majore, precum și orice caz de disfuncționalități la sistemele de telecomunicații, informatice, electrice și alte sisteme conexe;
- acțiunile sistemelor de transfer, băncilor, sistemelor de plată și pentru întârzierile asociate activității acestora;
– buna functionare a Site-ului în cazul în care Vizitatorul/Cumparatorul nu dispune de mijloacele tehnice necesare pentru a-l folosi şi nici nu işi suporta nicio obligatie de a pune la dispozitie utilizatorilor astfel de mijloace.
9.8 Vânzătorul nu este responsabil pentru siguranța mărfurilor returnate de Cumpărător și care nu sunt livrate Vânzătorului de către transportator.
9.9 Vânzătorul nu este responsabil pentru bunurile pe care Vânzătorul nu le-a acceptat pentru returnare de la transportator din cauza nerespectării de către Cumpărător a termenilor acestui Acord.
10.0 Confidențialitate și protecție a informațiilor
10.1 Datele cu caracter personal ale Utilizatorului/Cumpărătorului sunt prelucrate în conformitate cu Legea Ucrainei din 01 iunie 2010 Nr. 2297-VI „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.
10.2 Datele personale ale Cumpărătorilor sunt stocate în baza de date a Vânzătorului la adresa: Odesa, st. Balkovskaya, 130. Datele cu caracter personal sunt colectate exclusiv în scopul respectării cerințelor în vigoare în domeniul reglementării relațiilor fiscale, relațiilor în domeniul contabilității și relațiilor în domeniul publicității.
10.3 Prin furnizarea datelor sale personale la înregistrarea pe Site, Utilizatorul este de acord cu prelucrarea acestora de către Vânzător, inclusiv în scopul promovării bunurilor și serviciilor de către Vânzător.
10.4 Vânzătorul folosește datele personale ale Utilizatorului/Cumparatorului:
-să înregistreze Utilizatorul pe Site;
-pentru a-și îndeplini obligațiile față de Utilizator/Cumpărător;
-să evalueze și să analizeze funcționarea Site-ului;
-pentru a determina câștigătorul în promoțiile deținute de Vânzător.
10.5 Vânzătorul are dreptul de a trimite informații, inclusiv mesaje publicitare, către e-mailul și telefonul mobil al Utilizatorului/Cumparatorului cu acordul acestuia. Utilizatorul/Cumparatorul are dreptul de a refuza sa primeasca publicitate si alte informatii fara a explica motivele refuzului. Mesajele de serviciu care informează Utilizatorul/Cumparatorul despre comanda si etapele procesarii acesteia sunt trimise automat si nu pot fi respinse de catre Utilizator/Cumparator.
10.6 Vânzătorul primește informații despre adresa IP a vizitatorului Site-ului. Aceste informații nu sunt folosite pentru a identifica vizitatorul.
10.7 Vânzătorul nu este responsabil pentru informațiile furnizate de Utilizator/Cumpărător pe Site într-o formă publică.
10.8 Vînzătorul are dreptul de a inregistra convorbirile telefonice cu Utilizatorul/Cumparatorul. Totodată, Vânzătorul se obligă: să prevină încercările de acces neautorizat la informațiile primite în timpul convorbirilor telefonice și/sau transferul acestora către terți care nu au legătură directă cu executarea Comenzilor, în conformitate cu Legea Ucrainei din 02.10.1992 nr. 2657-XII „Despre informare”.
11.0 Perioada de valabilitate a Ofertei Publice
11.1 Prezenta Ofertă Publică intră în vigoare din momentul acceptării ei de către Vizitatorul/Cumpărătorul Site-ului și este valabilă până la retragerea acceptării Ofertei Publice.
12.0 Termeni suplimentari
12.1 Vânzătorul are dreptul să cedeze sau să transfere în alt mod drepturile și obligațiile sale care decurg din relația sa cu Cumpărătorul către terți.
12.2 Magazinul online și serviciile oferite pot fi temporar indisponibile parțial sau complet din cauza lucrărilor preventive sau de altă natură sau din orice alte motive tehnice. Serviciul tehnic al Vânzătorului are dreptul de a efectua periodic lucrările preventive sau de altă natură necesare cu sau fără notificarea prealabilă a Cumpărătorilor.
12.3 Prevederile legislației Ucrainei se aplică relației dintre Utilizator/Cumpărător și Vânzător.
12.4 In cazul intrebarilor si reclamatiilor din partea Utilizatorului/Cumparatorului, acesta trebuie sa contacteze Vanzatorul telefonic sau in orice alt mod disponibil. Toate litigiile apărute pe care părțile vor încerca să le rezolve prin negocieri, dacă nu se ajunge la un acord, litigiul va fi deferit instanței în conformitate cu legislația în vigoare a Ucrainei.
12.5 Recunoașterea de către instanță a invalidității oricărei prevederi a prezentului acord nu implică invaliditatea prevederilor rămase.